«Ο Κίμιχ ανυπομονεί να έρθει στη Μπαρτσελόνα»

Κίμιχ - Μπάγερν

bet365

Ο Μπόγιαν Κρκιτς Sr δεν έκρυψε ότι ο Τζόσουα Κίμιχ θέλει σαν... τρελός να παίξει στην Μπαρτσελόνα και γι' αυτό θα περιμένει ως το επόμενο καλοκαίρι προκειμένου να ντυθεί στα μπλαουγκράνα ως ελεύθερος.

Δεν αποτελεί νέο το ότι το όνομα του Τζόσουα Κίμιχ συνδέεται με την Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης μένει χωρίς συμβόλαιο με τη Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι και το μέλλον του παραμένει στο σκοτάδι. Σύμφωνα με τον πατέρα του Μπόγιαν Κρκιτς, ο οποίος σήμερα έχει ρόλο αξιωματούχου στους Καταλανούς, ο Γερμανός ανυπομονεί να μετακομίσει στην Καταλωνία το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Μιλώντας στο Cadena SER, ο Κρικιτς Sr είπε:

«Ο Τζόσουα Κίμιχ ανυπομονεί πραγματικά να έρθει στη Βαρκελώνη. Οι μεγάλοι Γερμανοί και Γάλλοι ποδοσφαιριστές, όταν τους ρωτάς πού θέλουν να παίξουν, γενικά, λένε "Μπαρτσελόνα". Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί επίσης μια επιλογή, αλλά γενικά ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στη Μπαρτσελόνα για την ιστορία της, για τον σύλλογο και το μεγαλείο του».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα