Μπαρτσελόνα: Το πλάνο των «μπλαουγκράνα» για τη μεγάλη επιστροφή του Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Το πλάνο των «μπλαουγκράνα» για τη μεγάλη επιστροφή του Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Το πλάνο των «μπλαουγκράνα» για τη μεγάλη επιστροφή του Γκάβι

bet365

Ο Γκάβι επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» δεν πρόκειται να ρισκάρουν με τον νεαρό Ισπανό καθώς η περίπτωση του απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Γκάβι για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Σχεδόν δέκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, ο Ισπανός μέσος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, ακολουθώντας ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Ο Γκάβι ωστόσο απέχει αρκετά ακόμα για την επιστροφή του στους αγώνες. Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο γόνατο απαιτεί ακόμα αρκετό χρόνο για να βεβαιωθούν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα πως ο 20χρονος είναι 100% έτοιμος. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», στην Μπαρτσελόνα έχουν ήδη φτιάξει το πλάνο για τον Γκάβι και την επιστροφή του και μέρα με τη μέρα ο Ισπανός αναμένεται να ανεβάζει τους ρυθμούς του.

Ο νεαρός χαφ αναμένεται να συνεχίσει για τις επόμενες εβδομάδες με ατομικές προπονήσεις, συμμετέχοντας παράλληλα σε μερικά κομμάτια των ομαδικών προγραμμάτων. Κανείς δεν θέλει ωστόσο να ζοριστεί ο Γκάβι και για αυτό θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός ώστε ο Ισπανός να ξεκινήσει να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκετς του. Όπως αναφέρει το Μέσο της Βαρκελώνης, η επιστροφή του Γκάβι στη δράση εκτιμάται πως θα συμβεί μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Γκάβι θα αγωνιστεί και πάλι στα τέλη του Οκτώβρη, έντεκα μήνες μετά τον τραυματισμό του δηλαδή. Ο Χάνφι Φλικ περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να έχει στη διάθεση του τον Ισπανό χαφ ο οποίος αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στον άξονα της Μπαρτσελόνα η οποία πάντως έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, έχοντας τέσσερις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει στην La Liga.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα