Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Μπέλινγκχαμ και Τσουαμενί κόντρα στη Σοσιεδάδ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Μπέλινγκχαμ και Τσουαμενί κόντρα στη Σοσιεδάδ

Newsroom
bellingham_real_madrid_2

bet365

Δίχως τους Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Ορελιέν Τσουαμενί θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ανοέτα» απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ανοέτα» για το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Σύμφωνα με την «Marca», τόσο ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, όσο και ο Ορελιέν Τσουαμενί, δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στη χώρα των Βάσκων για το σημαντικό παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ. Ο Άγγλος χαφ ταλαιπωρείται εδώ και μερικές εβδομάδες από έναν τραυματισμό στο πόδι και η επιστροφή του αναμένεται στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Από την άλλη, ο Γάλλος μέσος αποκόμισε ένα μικρό πρόβλημα με την εθνική Γαλλίας και παρότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, οι άνθρωποι της Ρεάλ αποφάσισαν να τον προφυλάξουν ενόψει της συνέχειας και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα