Ρεάλ Μαδρίτης: «Έδεσε» τον Λούνιν μέχρι το 2030

Ρεάλ Μαδρίτης: «Έδεσε» τον Λούνιν μέχρι το 2030

Newsroom
Λούνιν

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέι Λούνιν έως και το 2030.

Μπορεί ο Αντρέι Λούνιν να έχει χάσει φέτος τη φανέλα του βασικού λόγω της επιστροφής του Τιμπό Κουρτουά ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να τον επιβραβεύσει για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ανανεώνοντας του το συμβόλαιο.

Όπως ανακοίνωσε η Βασίλισσα, οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Ουκρανό τερματοφύλακα να βάζει την πένα του σε νέο συμβόλαιο έως το 2030. Ο Λούνιν δεσμευόταν με τους Μαδριλένους έως και το 2025 και για αυτό οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ευρώπης προχώρησαν στην ανανέωση πριν μπει ο Ουκρανός στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Την περασμένη σεζόν ο Λούνιν είχε καταλυτικό ρόλο στη Ρεάλ, συμβάλλοντας τα μέγιστα τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο κυρίως σε εκείνη του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα