Σαντιάγο Μπερναμπέου - Ρεάλ Μαδρίτης: Το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο

Σαντιάγο Μπερναμπέου - Ρεάλ Μαδρίτης: Το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο

Newsroom
Μπερναμπέου

bet365

Το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα λάβει το βραβείο του καλύτερου γηπέδου του κόσμου για το 2024 στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Σεβίλλη.

Γήπεδο - στολίδι, το θαυμάζουν οι παίκτες της Ρεάλ, οι αντίπαλοι, όλοι όσοι το επισκέπτονται. Το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αποτελεί ορόσημα της Μαδρίτης, τόσο για τους τουρίστες όσο και στην καθημερινή ζωή της πόλης.

Τώρα, μετά την ανακαίνισή του, έχει εισέλθει σε μια νέα διάσταση. Ένας υπερσύγχρονος χώρος ικανός να φιλοξενήσει όχι μόνο ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεις και σόου, όπως τεράστιες συναυλίες. Έτσι, την επόμενη εβδομάδα θα λάβει το βραβείο «Παγκόσμιο Στάδιο της Χρονιάς 2024» στη σύνοδο κορυφής για το ποδόσφαιρο, το οποίο στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου θα συγκεντρώσει όλα τα φώτα. Πέρυσι, το βραβείο πήγε στο νέο γήπεδο της Τότεναμ. Το «Μπερναμπέου» αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια σημαντική πηγή εσόδων για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, την περσινή σεζόν βοήθησε, ώστε ο σύλλογος να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ πριν από οποιονδήποτε σύλλογο στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τη σεζόν 2023-24, τα έσοδα από το «Μπερναμπέου» έφτασαν τα 250 εκατ. ευρώ. Και αυτό, χωρίς το γήπεδο να είναι πλήρως λειτουργικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα