Μπαρτσελόνα: Το τελετουργικό του Πέδρι με το φιλί στον φαλακρό γιατρό των «μπλαουγκράνα» (Vid)

Μπαρτσελόνα: Το τελετουργικό του Πέδρι με το φιλί στον φαλακρό γιατρό των «μπλαουγκράνα» (Vid)

ΠΕΔΡΙ

bet365

Το δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο τελετουργικό ακολουθεί ο Πέδρι στα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα.

Καλύτερο ξεκίνημα με την Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Χάνσι Φλικ. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν μπει δυναμικά στη σεζόν και παρά τα πολλά προβλήματα με τους τραυματισμούς, έχουν κάνει το απόλυτο 5/5 στην La Liga και φυσικά βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πέδρι μέχρι στιγμής αποτελεί έναν εκ των πιο φορμαρισμένων ποδοσφαιριστών του Φλικ. Σε αυτό το ξεκίνημα, ο Ισπανός χαφ δείχνει να έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς, θυμίζοντας τον Πέδρι της πρώτης σεζόν που έκανε το «μπαμ» στον ευρωπαϊκό χάρτη. Ο νεαρός μέσος μάλιστα, ακολουθεί και ένα special τελετουργικό για το δικό του γούρι, τόσο πριν το πρώτο σφύριγμα στα παιχνίδια, όσο και κατά τη διάρκεια των cooling break.

Τι κάνει ο Πέδρι; Κατευθύνεται προς τον γιατρό της Μπαρτσελόνα και τον φιλάει στη φαλάκρα του. Οι κάμερες έχουν τσακώσει ουκ ολίγες φορές τον Πέδρι να ακολουθεί το τελετουργικό του. Μάλιστα, ο γιατρός των «μπλαουγκράνα» έχει συνηθίσει την κίνηση του Πέδρι, που πλέον «σερβίρει» από μόνος του το κεφάλι του στον Ισπανό μέσο της Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα