Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι ψάχνει... φάρμακο μέσω της παλιάς συνταγής!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι ψάχνει... φάρμακο μέσω της παλιάς συνταγής!

Νίκος Κικίδης
Αντσελότι

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης προβληματίζει με την εικόνα της στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Κάρλο Αντσελότι σκέφτεται να επιστρέψει στη διάταξη 4-4-2 με την οποία πέρσι κατέκτησε... τα πάντα.

Μόνο ιδανικό δεν έχει αποδειχθεί το ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή σεζόν. Οι Μερένγκες βρίσκονται ήδη στο -4 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα μετά το πέρας των πρώτων πέντε αγωνιστικών και οι εμφανίσεις τους - ακόμα και σε νίκες - δεν εντυπωσιάζουν.

Η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ σε συνδυασμό με την παρουσία των Βινίσιους - Ροντρίγκο στην επιθετική γραμμή έπεισαν τον Κάρλο Αντσελότι να επιλέξει σχηματισμό 4-3-3 για τη φετινή σεζόν ώστε να έχει όλα τα «όπλα» στο χορτάρι, αλλά το σχέδιο... δεν λειτουργεί.

Σύμφωνα μάλιστα με τη «Marca» το ντεφορμάρισμα των Μερένγκες έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Αντσελότι, ο οποίος κλίνει προς την απόφαση να αλλάξει το σύστημα και να εμπιστευτεί ξανά τη συνταγή της (περσινής) επιτυχίας.

Όπερ σημαίνει πως ο Ιταλός μπορεί να επαναφέρει τη διάταξη 4-4-2 σε ρόμβο, με τον Μπέλινγκχαμ πιο μπροστά από την τριάδα των χαφ και τους Βινίσιους - Μπαπέ στην επιθετική γραμμή. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως θα θυσιαστεί ο Ροντρίγκο, αλλά ο Ιταλός είναι πεπεισμένος πως η αλλαγή συστήματος θα επαναφέρει την ισορροπία στην ομάδα.

Η παρουσία ενός ακόμα χαφ στο χορτάρι θα προσφέρει μεγαλύτερη οργάνωση στους Μερένγκες, μέσω ενός γνώριμου συστήματος που την προηγούμενη περίοδο αποδείχθηκε ιδανικό και οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση της La Liga και του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα