Μπέλινγκχαμ: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο και... απροσδόκητο ποδοσφαιρικό του όνειρο

Μπέλινγκχαμ

bet365

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ μίλησε για το πιο «τρελό» του όνειρο στο ποδόσφαιρο και δεν έχει να κάνει με κανέναν τίτλο ή ρεκόρ, αλλά με τον μικρό αδερφό του, Τζόουμπ.

Στα 20 του, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει καταφέρει όσα άλλοι ονειρεύονται για μια ζωή. Μεταγραφή στη Ρεάλ, πρωτάθλημα και Champions League ως πρωταγωνιστής ήδη από την πρώτη του σεζόν στη Μαδρίτη... Οι φιλοδοξίες του Άγγλου βέβαια δεν έχουν τελειωμό και ο ίδιος δεδομένα επιθυμεί να συνεχίσει να βρίσκεται στην ελίτ του παιχνιδιού, να φέρει στη χώρα του έναν τίτλο, να κατακτήσει ξανά τα πάντα με τους Μερένγκες.

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό του όνειρο ωστόσο - παραδόξως - δεν έχει να κάνει με κανένα τρόπαιο, ούτε με κάποιο προσωπικό ρεκόρ, αλλά με τον αδερφό του, Τζόουμπ! Μιλώντας στη σειρά ντοκιμαντέρ «Out of the Floodlights», ο 20χρονος εξήρε τη φανταστική του σχέση με τον αδερφό του, που στα 18 του παίζει στη Σάντερλαντ, και παραδέχθηκε πως τίποτα δεν θα μπορούσε να συγκριθεί για εκείνον με το συναίσθημα του να παίξει στην εθνική Αγγλίας μαζί του. «Είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία και παίζουμε ποδόσφαιρο τόσο καιρό μαζί. Στον δρόμο, σε χαλασμένα γρασίδια. Το να φτάσουμε μαζί με τον αδερφό μου στην Αγγλία και να παίξουμε μαζί είναι το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου. Για μένα θα σήμαινε περισσότερα από οποιοδήποτε τρόπαιο. Ειδικά αν καταφέρναμε να το κάνουμε με συνέπεια, να είμαστε μαζί σε ένα μεγάλο τουρνουά, να κερδίσουμε πράγματα μαζί. Ειλικρινά, τίποτα δεν θα μπορούσε καν να συγκριθεί με αυτό. Τίποτα», είπε ο Μπέλινγκχαμ.

Όπως και ο αδερφός του, ο Τζόουμπ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπέρμιγχαμ και έπειτα πήρε μεταγραφή στη Σάντερλαντ, στα «φτερά» της οποίας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ θεωρείται μια από τις μεγάλες ελπίδες της Αγγλία στους εξτρέμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα