Μπαρτσελόνα: Καταστροφή με Τερ Στέγκεν, νοκ-άουτ έως και για οκτώ μήνες

Μπαρτσελόνα: Καταστροφή με Τερ Στέγκεν, νοκ-άουτ έως και για οκτώ μήνες

Newsroom
Τερ Στέγκεν

bet365

Άσχημα μαντάτα στη Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος αναμένεται να τεθεί νοκ-άουτ για τους επόμενους οκτώ μήνες.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου άλλωστε ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν έγινε αναγκαστική αλλαγή αποχωρώντας με φορείο με πρόβλημα στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καθόλου αισιόδοξες.

Σύμφωνα με την «Cope» ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει υποστεί ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του γόνατο και αναμένεται να απουσιάσει μέχρι και για οκτώ μήνες!

Αν και ο Γερμανός το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί κριτική για τις εμφανίσεις του, η πολύμηνη απουσία του κατέφτασε ως μια πολύ απογοητευτική εξέλιξη για τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Φυσικά ο τραυματισμός τον θέτει νοκ -άουτ για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν (ίσως και για ολόκληρη), με τον Ινάκι Πένια να προετοιμάζεται να φορέσει τα γάντια του για να υπερασπιστεί την εστία των Μπλαουγκράνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα