Μπέτις – Μαγιόρκα 1-2: «Μπαμ» των Νησιωτών στο 90'+3' (vid)

Betis

bet365

Με γκολ του Βάλερι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μαγιόρκα νίκησε την Μπέτις μέσα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» (2-1) και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην ισπανική La Liga.

Ο Χαβιέρ Αγκίρε δεν μένει πια εδώ, αλλά το μαχητικό πνεύμα της Μαγιόρκα διατηρείται και επί Χαγκόβα Αρασάτε, όπως επιβεβαιώνεται σε όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας των Βαλεαρίδων Νήσων, με τελευταίο το δραματικό (και με ανατροπή) 2-1 επί της Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με νίκη (θα) έπιαναν την Βιγιαρεάλ στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην ισπανική La Liga (εν τέλει αυτό το έκανε η… Μαγιόρκα), προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό με καταπληκτικό σουτ του Τζιοβάνι Λο Σέλσο έξω από την περιοχή.

Η χαρά των Σεβιλιάνων δεν κράτησε παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα αφού, αμέσως μετά την σέντρα, ο Κάιλ Λάριν συνδυάστηκε με τον Ντάνι Ροντρίγκεθ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ρουί Σίλβα για το 1-1.

Η Μπέτις πίεσε για να πάρει ξανά το προβάδισμα, αλλά ο Ντόμινικ Γκριφ με τις αποκρούσεις του και το διπλό δοκάρι (!) στην ίδια προσπάθεια του Αμπντέ απέτρεψαν το 2-1 υπέρ της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Μαγιόρκα έμεινε όρθια μέχρι το φινάλε και, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βάλερι Φερνάντεθ με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-1 για τους Νησιώτες, οι οποίοι είναι πλέον στην πέμπτη θέση (έστω και με ματς περισσότερο), με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα