Απίθανη ατάκα του Μπαπέ στο trash talking του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ: «Δεν καταλαβαίνω ούτε μια γ@μhμενh λέξη»

Απίθανη ατάκα του Μπαπέ στο trash talking του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ: «Δεν καταλαβαίνω ούτε μια γ@μhμενh λέξη»

ρεαλ

bet365

Ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ, Ζοάν Γκαρθία, προσπάθησε να «παίξει» με το μυαλό του Κίλιαν Μπαπέ πριν από το πέναλτι του Γάλλου σταρ, ωστόσο ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης του απάντησε με ειλικρίνεια πως δεν μπορούσε να καταλάβει... λέξη από όσα του έλεγε.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κίλιαν Μπαπέ κατάφερε να σκοράρει και ο ίδιος απέναντι στην Εσπανιόλ, πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ της Βασίλισσας από το σημείο του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Γάλλος σταρ εκτελέσει το πέναλτι, ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ, Ζοάν Γκαρθία, τον πλησίασε με στόχο να «παίξει» με το μυαλό του και να τον οδηγήσει στην αστοχία. Ο τερματοφύλακας των Καταλανών ξεκίνησε το trash talking απέναντι στον Γάλλο σούπερ σταρ ο οποίος ωστόσο του απάντησε με ειλικρίνεια πως δεν μπορούσε να καταλάβει λέξη από τα όσα του έλεγε ο κίπερ των φιλοξενούμενων.

«Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε μια γ@μhμενh λέξη από όσα μου λες», του τόνισε ο Μπαπέ γελώντας, με τον Λούκας Βάσκεθ που ήταν ακριβώς δίπλα να γελάει επίσης με τη συζήτηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα