Νεϊμάρ για Βινίσιους: «Κανένας δεν αξίζει περισσότερο τη Χρυσή Μπάλα»

Νεϊμάρ για Βινίσιους: «Κανένας δεν αξίζει περισσότερο τη Χρυσή Μπάλα»

Νίκος Κικίδης
Νεϊμάρ - Βινίσιους

bet365

Στον Βινίσιους έδωσε την ψήφο του για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας ο Νεϊμάρ, ένα μήνα πριν από την τελετή απονομής του περίφημου βραβείου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την απονομή της Χρυσής Μπάλας έχει ξεκινήσει, καθώς στο Gala της 28ης Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί ο φετινός νικητής. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Marca» ο Βινίσιους έχει ενημερωθεί ήδη πως το τρόπαιο θα καταλήξει στα χέρια του, αφήνοντας πίσω του τα άλλα δυο μεγάλα φαβορί, Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Ρόδρι.

Μια απόφαση που δεδομένα βρίσκει σύμφωνο τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, Νεϊμάρ, ο οποίος για ακόμα μια φορά τόνισε πως ο επιθετικός της Ρεάλ αξίζει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα

«Φυσικά και υποστηρίζω τον Βινίσιους για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερος υποψήφιος. Την αξίζει γιατί είναι μαχητής. Έχει υποφέρει πολύ στη ζωή του, αλλά έχει ανταπεξέλθει σε όλες τις προσδοκίες και τις κριτικές. Έχει γίνει ένα ίνδαλμα για όλους μας» τόνισε.

Αυτή την άποψη μάλιστα φαίνεται να συμμερίζεται και ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος έδωσε την ψήφο του στο Βραζιλιάνο για την κατάκτηση του περίφημου βραβείου.

«Αυτή τη σεζόν ο Βινίσιους ήταν καλύτερος από τον Μπαπέ. Είναι ένας παίκτης που δημιουργεί κίνδυνο. Αν ο Βινίσιους έχει τη μπάλα τότε νιώθεις ότι είσαι σε κίνδυνο. Προτιμώ να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα εκείνος» κατέληξε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα