Μπαρτσελόνα: Πρόστιμο 10.000 ευρώ για το ναζιστικό πανό των οπαδών της

Μπαρτσελόνα: Πρόστιμο 10.000 ευρώ για το ναζιστικό πανό των οπαδών της

Newsroom
μπαρτσα πανο ναζι

bet365

Η UEFA επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα και απαγόρευσε την πώληση εισιτηρίων για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της, λόγω ναζιστικού πανό που εμφάνισε μερίδα οπαδών της.

«Χαστούκι» από την UEFA στην Μπαρτσελόνα λόγω μιας καταδικαστέας πράξης στην οποία προέβησαν οπαδοί της στο ματς με τη Μονακό για το Champions League. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της περασμένης εβδομάδας, μερίδα των οργανωμένων σήκωσε πανό το οποίο έγραφε «Flick Heil».

Πρόκειται για έναν συνήθη χαιρετισμό των Ναζί, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός και στη συγκεκριμένη περίπτωση απευθυνόταν στον προπονητή των Μπλαουγκράνα, Χάνσι Φλικ.

Η Ομοσπονδία δεν άφησε ατιμώρητους τους Μπλαουγκράνα για το συγκεκριμένο συμβάν, ρίχνοντάς τους πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ μαζί με την απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα στη Γιανγκ Μπόις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα