Βαλένθια: Υπό έρευνα ο ιδιοκτήτης των Νυχτερίδων για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος

Βαλένθια: Υπό έρευνα ο ιδιοκτήτης των Νυχτερίδων για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος

Newsroom
peter lim

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια, Πίτερ Λιμ, βρίσκεται σε περιπέτειες, καθώς ερευνάται από τις ισπανικές αρχές για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος.

Η Βαλένθια αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, καθώς ο ιδιοκτήτης της, Πίτερ Λιμ, βρίσκεται υπό έρευνα από τις ισπανικές αρχές για φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα χρήματος.

Ο Λιμ ανέλαβε τα ηνία της ισπανικής ομάδας το 2014 και από τότε η Βαλένθια έχει υποστεί σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με το μεσοπρόθεσμο χρέος της ομάδας να φτάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια.

Οι έρευνες της εφορίας επικεντρώνονται σε έγγραφα που έχει προσκομίσει ο Λιμ, σύμφωνα με τα οποία η εταιρεία του, Meriton Holdings, φέρεται να πληρώθηκε 23 εκατομμύρια ευρώ από τη Βαλένθια μεταξύ 2022 και 2023 για υπηρεσίες που δεν παρασχέθηκαν ποτέ.

Η La Liga ανεπίσημα έχει επίσης εξετάσει τους λογαριασμούς της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ μέχρι στιγμής οι Νυχτερίδες δεν έχουν σχολιάσει κάτι για την υπόθεση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα