Κιλιάν Μπαπέ: Σε... ελεύθερη πτώση η δημοτικότητά του από τότε που άφησε τη Γαλλία

Kylian Mbappe 400

bet365

Έρευνα της γαλλικής εταιρίας «Odoxa» έδειξε ότι η δημοτικότητα του Κιλιάν Μπαπέ έχει μειωθεί αισθητά στη Γαλλία, από τότε που άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν για να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Η «γαλλική ιδιοφυΐα», όπως ονομαζόταν κάποτε ο Κιλιάν Μπαπέ από τους συμπατριώτες του, έχει δει την απήχησή του να μειώνεται κατά πολύ τους τελευταίους μήνες, κυρίως λόγω της συμφωνίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο άλλοτε σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί μεν να είναι συμπαθής, όχι όμως τόσο όσο ήταν στο παρελθόν, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η εταιρία «Odoxa». Πιο συγκεκριμένα, το 54% των Γάλλων έχει θετική άποψη για τον 25χρονο επιθετικό της Βασίλισσας, νούμερο το οποίο έχει μειωθεί κατά 12 μονάδες σε σχέση με τον περασμένο Απρίλιο.

Επιπλέον, έχει αλλάξει η δημόσια εικόνα του παίκτη διότι το 58% τον θεωρεί απλά «συμπαθή» (-22 μονάδες από το 2019) και μόλις το 35% τον βλέπει ως «προσγειωμένο ή ταπεινό». Πρόκειται για εμφανή μείωση σε αυτά τα ποσοστά, αν αναλογιστούμε ότι το 2022 ήταν η 4η πιο αγαπητή προσωπικότητα στη Γαλλία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το 52% των συμπατριωτών του θεωρεί ότι η επιλογή του ως αρχηγού της Εθνικής ομάδας ήταν κακή απόφαση από πλευράς Ντεσάν, επιλέγοντας τον Αντουάν Γκριεζμάν αντί του επιθετικού της Ρεάλ. Παρόλα αυτά, ένα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 73% θεωρεί ότι η πορεία του θα είναι επιτυχημένη στο νέο του ξεκίνημα με τους Μαδριλένους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα