Ξεκάθαρος ο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Ξεκάθαρος ο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

Newsroom
Ξεκάθαρος ο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για τη Χρυσή Μπάλα και τη διαφαινόμενη νίκη του Βινίσιους, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει το μεγάλο βραβείο.

Πριν από μερικά 24ωρα οι Ισπανοί αποκάλυψαν πως ο Βινίσιους έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάκτηση της φετινής Χρυσής Μπάλας. Η «Marca» ήταν αυτή που τόνισε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα είναι ο φετινός νικητής του μεγάλου ατομικού βραβείου και πως ήδη έχει μάθει τα ευχάριστα και μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη τελετή.

Ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για τη διαφαινόμενη κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Βινίσιους και ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως ο Βραζιλιάνος αξίζει στο 100% το βραβείο, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στους τίτλους που κατέκτησε η Βασίλισσα την περασμένη σεζόν.

«Ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Μας βοήθησε να κατακτήσουμε το Champions League, με τα γκολ του στους ημιτελικούς και στον τελικό», δήλωσε ο «Καρλέτο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα