Μπαρτσελόνα: Προφορικό deal με Nike με πάνω από 100 εκατ. ευρώ στον ορίζοντα!

Μπαρτσελόνα: Προφορικό deal με Nike με πάνω από 100 εκατ. ευρώ στον ορίζοντα!

Νίκος Κικίδης
laporta_1_1

bet365

Μόνο οι υπογραφές φαίνεται πως απομένουν μεταξύ Μπαρτσελόνα και Nike που θα επικυρώσουν το νέο deal, το οποίο θα αποφέρει στους Καταλανούς πάνω από 100 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.

Μπορεί οι σχέσεις μεταξύ τους να πέρασαν από... χίλια κύματα, αλλά φαίνεται πως τελικά Μπαρτσελόνα και Nike κατέληξαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους!

Εδώ και αρκετό διάστημα οι Μπλαουγκράνα ήταν αναστατωμένοι με τους τρέχοντες όρους της συμφωνίας τους και προσπαθούσαν να υπογράψουν ένα νέο deal με τον αμερικανικό κολοσσό, ο οποίος από την πλευρά του πρόβαλε σθεναρές αντιστάσεις στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα ωστόσο με τη «Mundo Deportivo» υπάρχει λευκός καπνός για το ανανεωμένο deal και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επικυρωθεί. Σε οικονομικό επίπεδο σημαίνει πως οι Καταλανοί ανά σεζόν θα γεμίζουν τα ταμεία με ένα ποσό μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ, αν και ακόμα δεν έχει γίνει σαφές το ακριβές νούμερο.

Οι νέες οικονομικές συνθήκες μάλιστα έχουν συμπεριληφθεί ήδη στο μπάτζετ της σεζόν 2024-25, το οποίο θα εγκριθεί τη Δευτέρα (30/9) από το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα.

Όπως προσθέτει πάντως το δημοσίευμα οι υπογραφές ακόμα θα αργήσουν να πέσουν, καθώς το τυπικό σκέλος αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων που είναι προγραμματισμένη για τις 19 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα