Βιγιαρεάλ - Λας Πάλμας 3-1: Λυτρώθηκε στο τέλος και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις

Ιάσονας Θεριός
Βιγιαρεάλ

bet365

Η Βιγιαρεάλ... ίδρωσε, αλλά «λύγισε» τη Λας Πάλμας στο «Θεράμικα» (3-1) και πάτησε στην 3η θέση της La Liga, τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Τα βρήκε πιο σκούρα από όσο θα περιμένε κόντρα στην ουραγό Λας Πάλμας, όμως η Βιγιαρεάλ πήρε το πολύτιμο τρίποντο (3-1). Το Κίτρινο Υποβρύχιο έψαξε με επιμονή το μονοπάτι προς τη νίκη και το βρήκε στα χασομέρια του ματς για να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό του ξεκίνημα και να πατήσει στην 3η θέση της La Liga, στο -4 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και το -1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νικολά Πεπέ άνοιξε το σκορ για τη Βιγιαρεάλ στο 45' και ο Σίλβα ισοφάρισε στο 47'. Ο Μπαένα στα καπάκια αστόχησε από την άσπρη βούλα και έχασε την ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Και την ώρα που όλα μύριζαν... γκέλα ο Μπάρι «χτύπησε» στο 84' για το 2-1 και ο Μπαένα στις καθυστερήσεις πήρε το αίμα του πίσω διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα