Βινίσιους σε Κόκε: «Έχω δύο Champions League, εσύ τίποτα, τα έχεις χάσει επειδή είσαι άχρηστος» (vid)

Newsroom
βινισιους κοκε

bet365

Ο Βινίσιους, κατά τη διάρκεια του Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης, επιτέθηκε λεκτικά στον Κόκε, υπενθυμίζοντάς του ότι έχει κερδίσει Champions League σε αντίθεση με εκείνον, που τα έχει χάσει λόγω έλλειψης... ικανότητας.

Μεταξύ όσων έγιναν στον επεισοδιακό αγώνα του «Μετροπολιτάνο», ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν και ένα έντονο συμβάν ανάμεσα στους Κόκε και Βινίσους. Οι δύο παίκτες διαπληκτίστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βίνι έπεσε στο έδαφος έπειτα από μια μονομαχία με τον Λε Νορμάν. Τότε, ο αρχηγός της Ατλέτικο, Κόκε, πλησίασε τον Βραζιλιάνο για να τού ζητήσει τα ρέστα πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση του δεύτερου.

Ακολούθησε μια αντιπαράθεση, με τους δύο αντιπάλους να συνεχίζουν να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες ακόμα κι όταν βρέθηκαν σε απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Σε αυτό το σημείο, όπως κατέγραψαν οι κάμερες του «DAZN», ο επιθετικός της Βασίλισσας απευθύνθηκε στον αρχηγό των Ροχιμπλάνκος θυμίζοντάς του τα ρεκόρ του: «Εγώ έχω δύο Champions League, εσύ τίποτα», τού είπε, δείχνοντας με τα δάχτυλά του τον αριθμό δύο. Ο Χιμένεθ προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, απομακρύνοντας τον Βραζιλιάνο, αλλά ο Βινίσιους συνέχισε λέγοντας: «Ναι, δύο, εσύ τίποτα». Ο Κόκε απάντησε με μία δόση ειρωνείας, χειροκροτώντας τον.

Ο Βινίσιους όμως δεν σταμάτησε εκεί. Έδωσε συνέχεια στον διαπληκτισμό: «Έχεις χάσει δύο, εγώ έχω κερδίσει δύο. Τα χάνεις γιατί είσαι άχρηστος. Γι’ αυτό παίζω εδώ... στη Μαδρίτη». Ο Ισπανός απάντησε με τον ίδιο τρόπο και το επεισόδιο ανάμεσά τους έληξε εκεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα