Γιαμάλ: Η αντίδρασή του στα «μαγικά» του Ροναλντίνιο που έγινε viral (vid)

Γιαμάλ: Η αντίδρασή του στα «μαγικά» του Ροναλντίνιο που έγινε viral (vid)

Ο πιτσιρικάς Γιαμάλ αντιδρά στα μαγικά του Ροναλντίνιο

bet365

Μπορεί να μην ήταν καν γεννημένος στο prime του μυθικού Ροναλντίνιο, ωστόσο ο :Λαμίν Γιαμάλ έμαθε όπως πολλοί άλλοι μέσω βίντεο την τέχνη του απόλυτου «μάγου» της Μπαρτσελόνα και έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από την εποχή που ο Ροναλντίνιο μεσουρανούσε στα ευρωπαϊκά γήπεδα και γέμιζε με αμέτρητες στιγμές μαγείας τα διάφορα highlight βίντεό του στο νεοσύστατο τότε YouTube. Κι όσο κι αν μοιάζει απίστευτο πλέον που τη θέση του στην Μπαρτσελόνα φέρει ένας παίκτης ο οποίος δεν ήταν καν γεννημένος στο prime του, αυτά τα βίντεο θα αποτελούν για πάντα τον οδηγό του τι εστί «Ρόνι» προς τις επόμενες γενιές.

Ο εν λόγω παίκτης δεν είναι άλλος από τον Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος στα 17 του ανήκει ήδη στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κι έναν από τους πιο θεαματικούς ποδοσφαιριστές στο σήμερα. Και μπορεί να μην πρόλαβε τον Βραζιλιάνο legend με την μπλαουγκράνα φανέλα, όμως, όπως πολλοί άλλοι είχε δει τα μαγικά του στην οθόνη του υπολογιστή του και μάλιστα, αντέδρασε live σε ένα βίντεο που γυρίστηκε από την Μπαρτσελόνα πριν από έξι χρόνια.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και έχει γίνει ήδη viral, ο 11χρονος Γιαμάλ μαζί με τον συνομήλικο συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα κι επίσης ανερχόμενο σταρ, Μαρκ Μπερνάλ, αντιδρούν στα highlights του Ροναλντίνιο και μένουν έκπληκτοι μπροστά στο θέαμα, με τον άγνωστο τότε πιτσιρικά να λέει στην κάμερα: «Φαίνεται λες και παίζει κόντρα σε παιδιά». Ποιος να του το έλεγε πως λίγα μόλις χρόνια αργότερα θα βρισκόταν εκείνος δειλά-δειλά στη θέση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα