Ατλέτικο - Ρεάλ: Οπαδός των Ροχιμπλάνκος βρέθηκε με μαχαίρι στο «Μετροπολιτάνο»

Νίκος Κικίδης
ΑΤΛΕΤΙΚΟ

bet365

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το επεισοδιακό Derbi Madrileno, με οπαδό της Ατλέτικο να συλλαμβάνεται για κατοχή μαχαιριού.

Εικόνες ντροπής κυριάρχησαν στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, όταν στο 68΄ ο αγώνας οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή 15 λεπτών λόγω ρίψης αντικειμένων από οπαδούς των Ροχιμπλάνκος.

Αναπτήρες, μπουκάλια μέχρι και σακούλα με... περιττώματα εκσφενδονίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως προς το μέρος του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος αργότερα κατηγορήθηκε από τον Ντιέγκο Σιμεόνε ότι προκαλούσε τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Στο μεταξύ τα δημοσιεύματα από την Ισπανία βγάζουν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το επεισοδιακό ντέρμπι, με το «El Chiringuito» να αποκαλύπτει τη σύλληψη οπαδού της Ατλέτικο για κατοχή μαχαιριού 15 εκατοστών στις εξέδρες.

Όπως συμπληρώνεται ο οπαδός αναγνωρίστηκε από τις αρχές για τη ρίψη αναπτήρα, προτού γίνει αντιληπτό ότι παράλληλα είχε στην κατοχή του και το μαχαίρι στα χρώματα της Ισπανίας.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει αίτηση στη La Liga να συμπεριληφθεί στην αναφορά για τα επεισόδια το γεγονός με το μαχαίρι, καθώς και η απόφαση των παικτών της Ατλέτικο να πανηγυρίσουν την ισοπαλία στο φινάλε με τη μερίδα της εξέδρας που πέταξε τα αντικείμενα και οδήγησε το ντέρμπι σε διακοπή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα