Ατλέτικο Μαδρίτης: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση διαγνώστηκε ο Λε Νορμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση διαγνώστηκε ο Λε Νορμάν

Robin Le Normand

bet365

Πολύ σοβαρός είναι ο τραυματισμός που υπέστη στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λε Νορμάν, καθώς διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιματώματα.

Με ανακοίνωσή της, η Ατλέτικο Μαδρίτης γνωστοποίησε ότι ο τραυματισμός του Λε Νορμάν είναι αρκετά σοβαρός, καθώς ο Ισπανός στόπερ διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιματώματα.

Στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λε Νορμάν είχε μια σοκαριστική σύγκρουση με τον Τσουαμενί στις καθυστερήσεις, με τα άσχημα νέα να επιβεβαιώνονται σήμερα (1/10) από τους Ροχιμπλάνκος. Ο 27χρονος Ισπανός, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση, καθώς και αιμάτωμα στην περιοχή ανάμεσα στο οστό του κρανίου και τον εγκέφαλο.

Το διάστημα που θα παραμείνει εκτός είναι άγνωστο, καθώς η Ατλέτικο επέλεξε να μη δώσει λεπτομέρειες για τη διάρκεια της απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα