Λεγανές - Βαλένθια 0-0: «Φτωχό» θέαμα, ισοπαλία και μοιρασμένοι βαθμοί

Newsroom
leganes_valencia

bet365

Σε ένα κακό από άποψη θεάματος ματς, Λεγανές και Βαλένθια «κόλλησαν» στο 0-0. Τρίτες από το τέλος οι Νυχτερίδες που δεν έχουν ξεκινήσει καλά στη La Liga.

Σε ένα ματς που οι ευκαιρίες ήταν είδος υπό εξαφάνιση, Λεγανές και Βαλένθια έμειναν στο ισόπαλο 0-0 για την 9η αγωνιστική της La Liga, με τις Νυχτερίδες να βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Το πρώτο μέρος δεν είναι να προσφέρει πολλά πράγματα, αφού οι δύο ομάδες είχαν από μία μόλις τελική προσπάθεια. Η εικόνα δεν άλλαξε πολύ στην επανάληψη, με τις φάσεις να έρχονται στο φινάλε. Στο 87', η Βαλένθια βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Γκόμες πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στις καθυστερήσεις, η Λεγανές είχε τη στιγμή της, αλλά το σουτ του Ροντρίγκες σταμάτησε στο δεξί δοκάρι με το 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Έξι βαθμούς έχει η Βαλένθια που βρίσκεται τρίτη από τον πάτο της βαθμολογίας, ενώ η Λεγανές μετράει δύο βαθμούς περισσότερους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα