Συγκλονιστικός Χοσελού για Καρβαχάλ: «Θα προτιμούσα να είχε συμβεί σε μένα παρά σε σένα»

Συγκλονιστικός Χοσελού για Καρβαχάλ: «Θα προτιμούσα να είχε συμβεί σε μένα παρά σε σένα»

Newsroom
Dani Carvajal

bet365

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media ο Χοσελού στήριξε τον Ντάνι Καρβαχάλ ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Το μεγάλο «σοκ» για τον Ντάνι Καρβαχάλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώθηκε. Ο Ισπανός δεξιός μπακ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ υπέστη τελικά ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον οκτώ μήνες και πιθανότατα δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο πολύ καλός του φίλος, Χοσελού, στήριξε τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης με μια συγκινητική ανάρτηση, τονίζοντας μάλιστα πως θα προτιμούσε να είχε συμβεί στον ίδιο παρά στον Ισπανό δεξιό μπακ της Βασίλισσας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν παντρευτεί δίδυμες αδερφές.

«Γράφω με δάκρυα στα μάτια και νιώθοντας ότι θα προτιμούσα να είχε συμβεί αυτό σε μένα παρά σε σένα. Τώρα έχεις μπροστά σου ένα μονοπάτι, το οποίο ξέρω πως θα διαβείς με θαυμαστό τρόπο, όπως και όλα όσα κάνεις. Σε αγαπώ αδερφέ μου, πάντα μαζί σου», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Ισπανός φορ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα