Ρεάλ Μαδρίτης: Βγαίνει στο μεταγραφικό παζάρι τον Γενάρη για στόπερ και δεξί μπακ

Νίκος Κικίδης
Άρνολντ - Λίβερπουλ

bet365

Ο τραυματισμός του Καρβαχάλ επισπεύδει τις μεταγραφικές εξελίξεις στη Ρεάλ, η οποία θα εκμεταλλευτεί το παζάρι του Ιανουαρίου για προσθήκες σε δεξί άκρο και κέντρο της άμυνας.

Αποδεκατισμένη μοιάζει η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στον σοβαρό τραυματισμό του Νταβίντ Αλάμπα ήρθε να προστεθεί κι εκείνος του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ και θα απουσιάσει για τους επόμενους 8-10 μήνες.

Κάπως έτσι η Ρεάλ έχει μείνει μόνο με τον Λούκας Βάσκεθ στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Μιλιτάο, Ρούντιγκερ και Βαγιέχο στα στόπερ, με την έλλειψη προσώπων να σημάνει συναγερμό στους Μερένγκες.

Σύμφωνα με τη «Marca» οι περιορισμοί στην άμυνα έχουν αναγκάσει τη Ρεάλ να αλλάξει τη στρατηγική της, με τους Μερένγκες να βγαίνουν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Για το δεξί άκρο της άμυνας πρώτος στόχος θεωρείται ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι εφόσον δεν ανανεώσει με τη Λίβερπουλ, αλλά είναι αμφίβολο κατά πόσο οι Reds θα θέλουν να διαπραγματευτούν την αποχώρησή του το χειμώνα.

Για το κέντρο της άμυνας η Ρεάλ έχει κυκλώσει το όνομα του 21χρονου Γάλλου στόπερ της Λειψίας, Καστέγιο Λουκέμπα, που αποτελεί το φαβορί για ενίσχυση, αλλά την ίδια ώρα εξετάζει και τις περιπτώσεις των 18χρονων Γιόρελ Χάτο (Άγιαξ) και Βίτορ Ρέις (Παλμέιρας).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα