Τζιρόνα: Ανίκητος Γκαζανίγκα με χατ τρικ σε αποκρούσεις πέναλτι! (vid)

Γκαζανίγκα

bet365

«Κέρβερος» από την άσπρη βούλα ο Πάουλο Γκαζανίγκα, έπιασε τρία πέναλτι της Μπιλμπάο και χάρισε πρακτικά τη νίκη στη Τζιρόνα.

Η Τζιρόνα κατάφερε να πανηγυρίσει δύσκολη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον Αργεντινό τερματοφύλακα, Πάουλο Γκαζανίγκα, να έχει καταλυτική συνδρομή στο τρίποντο της ομάδας του.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ άλλωστε ήταν κυριολεκτικά ανίκητος από την άσπρη βούλα και διατήρησε ζωντανούς τους Καταλανούς! Όχι μια, ούτε δυο, αλλά τρεις φορές είπε «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι της Αθλέτικ Μπιλμπάο, «τρελαίνοντας» άπαντες στο «Μοντολίβι».

Αρχικά στο 28' έπεσε στη γωνία και μπλόκαρε την εκτέλεση του Μπερενγκέρ για να κρατήσει το 0-0, όμως και πάλι οι Βάσκοι έστησαν τη μπάλα στα έντεκα βήματα στο 58' του αγώνα. Ο Ινάκι Γουίλιαμς με τη σειρά του δεν κατάφερε να νικήσει τον Αργεντινό, αλλά ο ρέφερι έδωσε επανάληψη επειδή ο γκολκίπερ της Τζιρόνα ήταν εκτός της γραμμής του.

Η Μπιλμπάο είχε και μια τρίτη ευκαιρία για να τον νικήσει, αλλά δεν ήταν γραφτό.... Ο Αντέρ Ερέρα σημάδεψε το κέντρο της εστίας, ο Γκαζανίγκα απέκρουσε με τα πόδια και με το χατ τρικ σε αποκρούσεις πέναλτι εξελίχθηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή του αγώνα.

Στην σκιά του... σόου του Γκαζανίγκα, η ομάδα του Μίτσελ νίκησε αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε με πέναλτι του Κρίστιαν Στουάνι στο... ένατο λεπτό των καθυστερήσεων (!), με Γιασέρ Ασπρίγια (39') και Οϊάν Σανθέτ (41') να έχουν διαμορφώσει νωρίτερα το 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα