Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Την τιμώρησε για την… τσιγγουνιά της (vid)

Luka Sucic

bet365

Το καταπληκτικό, πρώτο γκολ του Λούκα Σούτσιτς στην La Liga, υποχρέωσε την προκλητικά αμυντική Ατλέτικο Μαδρίτης σε ισοπαλία στο Σαν Σεμπαστιάν (1-1 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ), η οποία την άφησε στο -4 από την πρώτη δυάδα.

Όποιος καεί με τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Μετά, όμως, την τεσσάρα από την Μπενφίκα στο Champions League, ο Ντιέγκο Σιμεόνε το… παράκανε με την αμυντική προσέγγιση της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου οι Ροχιμπλάνκος άφησαν άλλους δύο βαθμούς (1-1 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ), μένοντας στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και στο -4 από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, στην κούρσα τίτλου της ισπανικής La Liga.

Η Ατλέτικο, λοιπόν, προηγήθηκε μόλις στα 52 δευτερόλεπτα από το αρχικό σφύριγμα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Χουλιάν Άλβαρες (το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα), ύστερα από καταπληκτική πάσα με τακουνάκι του Αντουάν Γκριεζμάν.

Από εκεί και πέρα όμως… μην την είδατε την Ατλέτικο! Οι Μαδριλένοι ταμπουρώθηκαν στην άμυνα και έδωσαν προκλητικά την μπάλα στους Βάσκους, οι οποίοι δημιούργησαν και έχασαν πολλές και καλές ευκαιρίες, εξαιτίας της άμυνας, αλλά κυρίως του καταπληκτικού Γιάν Όμπλακ που κατέβασε ρολά.

Η (προκλητικά) αμυντική τακτική του «Τσόλο» απέδιδε καρπούς μέχρι το 84’ και αφού ενδιάμεσα η Ατλέτικο είχε κάνει άλλη… μια επίθεση άξια αναφοράς στο ματς. Ο Λούκα Σούτσιτς, όμως, με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε τον Όμπλακ και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στην League Phase του Europa League, η οποία άξιζε περισσότερο με βάση την αγωνιστική εικόνα και διάθεση, απέναντι στην… τσιγγούνα Ατλέτικο.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρεμίρο – Αραμπούρου, Θουμπέλδια, Αζέρ, Χάβι Λόπεθ (46’ Μπράις Μέντεθ) – Θουμπιμέντι – Κούμπο, Σούτσιτς, Σέρχιο Γκόμεθ, Σεράλντο Μπέκερ (61’ Μπαρενετσέα) – Ογιαρθάμπαλ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ – Χιμένες, Βίτσελ, Λενγκλέ – Μολίνα, Μπάριος, Κόκε, Γκάλαχερ (64’ Ντε Πολ), Χάβι Γκαλάν (83’ Ρεϊνίλδο) – Άλβαρες (74’ Σόρλοθ), Γκριεζμάν (83’ Ρικέλμε).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα