Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ υποψήφιος διάδοχος του Λουίς Καριόν στη Λας Πάλμας

ελλαδα

bet365

Λουίς Καριόν και Λας Πάλμας ετοιμάζονται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με το σύλλογο των Καναρίων Νήσων να έχει ψηλά στη λίστα των αντικαταστατών του 45χρονου τεχνικού, τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η Λας Πάλμας βρίσκεται στη μέση μίας αρκετά ταραχώδους περιόδου, καθώς η αρχή της στο πρωτάθλημα Ισπανίας είναι απογοητευτική με έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες μέχρι στιγμής στη La Liga. Ο Λουίς Καριόν δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη φέτος, επομένως θα αντικατασταθεί άμεσα, με τη διοίκηση να είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Η ήττα από τη Θέλτα με 0-1 κι ενώ οι αντίπαλοι έπαιζαν με εννέα παίκτες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε την απόλυση του 45χρονου Ισπανού, επιτακτική ανάγκη.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να καθίσει στον πάγκο της ομάδας των Καναρίων Νήσων. Ο 43χρονος προπονητής βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2023, όταν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ενώ στο παρελθόν είχε καθίσει στην άκρη του πάγκου των Σεβίλλη, Οσασούνα και Εσπανιόλ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα