Μέσι για Ινιέστα: «Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο, είσαι φαινόμενο»

Μέσι για Ινιέστα: «Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο, είσαι φαινόμενο»

a

bet365

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Λιονέλ Μέσι αποθέωσε τον Αντρές Ινιέστα μετά την απόφαση του Ισπανού να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αντρές Ινιέστα. Στα 40 του χρόνια, ο Ισπανός μέσος ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό βίντεο την απόφαση του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και να βάλει τέλος στη μεγάλη του καριέρα.

Το δικό του μήνυμα στον «Αντρεσίτο» έστειλε και ο άλλοτε συμπαίκτης του και πολύ καλός του φίλος, Λιονέλ Μέσι. Ο «pulga» είπε το δικό του «αντίο» στον Ινιέστα και τόνισε πως θα λείψει στο ποδόσφαιρο η ποιότητα του, καθώς πρόσθεσε πως ήταν ένας εκ των κορυφαίων συμπαικτών που είχε στην καριέρα του.

«Ένας από τους συμπαίκτες με την περισσότερη μαγεία και ένας από αυτούς που απόλαυσα περισσότερο να παίζω στο πλάι του. Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο και όλους μας. Εύχομαι τα καλύτερα, είσαι φαινόμενο», έγραψε ο Μέσι στην ανάρτηση που έκανε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα