Ρεάλ Μαδρίτης: Η Βασίλισσα ονειρεύεται διπλό «μπαμ» με Άρνολντ και Ντέιβις

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Βασίλισσα ονειρεύεται διπλό «μπαμ» με Άρνολντ και Ντέιβις

Άρνολντ - Λίβερπουλ

bet365

Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» με τους Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και Αλφόνσο Ντέιβς φέρεται να ονειρεύται η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

Το μεγάλο «σοκ» για τον Ντάνι Καρβαχάλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώθηκε. Ο Ισπανός δεξιός μπακ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ υπέστη τελικά ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον οκτώ μήνες και πιθανότατα δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στο στρατόπεδο της Βασίλισσας έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν τον άνθρωπο που θα καλύψει το μεγάλο κενό του Ισπανού, του οποίου ανανεώθηκε το συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2026. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα η Βασίλισσα είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ εάν ο Άγγλος αποφασίσει να μετακομίσει στη Μαδρίτη ως ελεύθερος και να συμφωνήσει από τον Γενάρη με τη Ρεάλ.

Όπως αναφέρει η «Marca», η Ρεάλ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του συμβολαίου του Άρνολντ με τη Λίβερπουλ το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Βασίλισσα επιθυμεί να βρει μέσα στον Γενάρη τη «χρυσή τομή» με τον 26χρονο δεξιό μπακ ώστε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αντίστοιχο πλάνο υπάρχει παράλληλα και για τον Αλφόνσο Ντέιβις. Ο Καναδός μπακ δεν δείχνει πρόθυμος να ανανεώσει με την Μπάγερν και στη Ρεάλ υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ντέιβις θα συμφωνήσει τον Γενάρη ώστε να μετακομίσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2025.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα