Ινιέστα: Ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής

Ινιέστα: Ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής

Ινιέστα: Ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής

bet365

Αφού ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση ο Αντρές Ινιέστα γνωστοποίησε ότι έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής ώστε να καθίσει στο μέλλον στους πάγκους.

Έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του είναι ο Αντρές Ινιέστα. Σχεδόν 24 ώρες αφού ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, ο Ισπανός μέσος γνωστοποίησε πως ετοιμάζεται να καθίσει στους πάγκους από το πόστο του προπονητή.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την απόσυρση του από την ενεργό δράση, ο Ινιέστα ρωτήθηκε για τα πλάνα που έχει για το άμεσο μέλλον και ανακοίνωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει τα μαθήματα προπονητικής προκειμένου να λάβει σύντομα το πτυχίο του.

«Δεν μπορώ να μείνω πολύ καιρό μακριά από το ποδόσφαιρο. Το αύριο το έχω προετοιμάσει εδώ και καιρό. Θέλω να γίνω προπονητής και να ξεκινήσω πρώτα από τις ακαδημίες. Έχω ήδη ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής», δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα