Μπαρτσελόνα: Ο Αγκουέρο διεκδικεί τρία εκατ. ευρώ σε μισθούς

Μπαρτσελόνα: Ο Αγκουέρο διεκδικεί τρία εκατ. ευρώ σε μισθούς

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Ο Αγκουέρο διεκδικεί τρία εκατ. ευρώ σε μισθούς

bet365

Νομική διαμάχη ανάμεσα σε Σέρχιο Αγουέρο και Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αργεντινός πάει τους Μπλαουγκράνα στα δικαστήρια διεκδικώντας τρία εκατομμύρια ευρώ σε οφειλές.

Σύντομη αποδείχθηκε η συνεργασία του Σέρχιο Αγκουέρο με τη Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός είχε διαγνωστεί με καρδιακή αρρυθμία που τον ανάγκασε να θέσει πρόωρο τέλος στην επαγγελματική του καριέρα.

Εκείνη την περίοδο ο έμπειρος επιθετικός είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπλαουγκράνα, αρνήθηκε να παραλάβει το ποσό που δικαιούταν για το δεύτερο έτος, αλλά διεκδίκησε κανονικά τα δεδουλευμένα του για το πρώτο.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να καλύψει τον μισθό του για το πρώτο έτος μέσω της ασφαλιστικής, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να πληρώσει με δικαιολογία πως το πρόβλημα του Αγκουέρο προϋπήρχε προτού υπογράψει στη Μπαρτσελόνα.

Το... μπέρδεμα πλέον έχει φαίνεται πως έχει φέρει στα όρια τον Αγκουέρο, ο οποίος σύμφωνα με την «AS» θα διεκδικήσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ μέσω της νομικής οδού.

 

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα η πλευρά του Αργεντινού έχει καταθέσει αγωγή, αν και ελπίζει σε εξωδικαστική συμφωνία δίνοντας μάλιστα την επιλογή στη Μπαρτσελόνα να αποπληρώσει το ποσό σε χρονικό ορίζοντα έως και πέντε ετών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα