Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ανακοινώθηκε από την Λας Πάλμας

Newsroom
Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο νέος τεχνικός της Λας Πάλμας, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της La Liga.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό βρήκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως αναμενόταν. Ο 43χρονος Ισπανός τεχνικός κυκλοφορούσε στην αγορά των ελεύθερων από τον Δεκέμβριο του 2023, όμως τα μεσάνυχτα της Τρίτης (08/10) είναι επίσημα ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

Η ισπανική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της La Liga όντας η μοναδική ομάδα η οποία δεν έχει κάνει ακόμη νίκη την φετινή σεζόν έχοντας τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να παίρνει το ρίσκο και να αναλαμβάνει μία αρκετά δύσκολη αποστολή.

Αυτή θα είναι η τέταρτη διαφορετική ομάδα του Ισπανού τεχνικού στην καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα, μετά τις Οσασούνα, Γρανάδα και Εσπανιόλ.

Η ανακοίνωση της Λας Πάλμας:

 
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα