Βαλβέρδε για Μπαπέ: «Έχει κλείσει πολλά στόματα»

Βαλβέρδε για Μπαπέ: «Έχει κλείσει πολλά στόματα»

Newsroom
Kylian Mbappe 400

bet365

Ο Φέντε Βαλβέρδε μίλησε για αυτό το πρώτο διάστημα του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως ο Γάλλος έχει κλείσει στόματα και έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες στο στρατόπεδο της Βασίλισσας, τόσο με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όσο και με τη συμπεριφορά του.

Η μεγάλη σαπουνόπερα του Κίλιαν Μπαπέ και της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε τέλος το περασμένο καλοκαίρι. Έπειτα από πολλά καλοκαίρια ιστοριών και διαπραγματεύσεων, ο Γάλλος σταρ έκανε τελικά το μεγάλο βήμα και μετακόμισε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Βασίλισσας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως ο Μπαπέ θα δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια της Ρεάλ. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει σύμφωνα με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο Ουρουγουανός άσος μίλησε στην «L' Equipe» και τόνισε πως ο Γάλλος έχει κλείσει στόματα με τη συμπεριφορά του, καθώς πρόσθεσε πως έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τους πάντες τόσο με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όσο κυρίως με τον χαρακτήρα του.

«Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Πέρασα δύσκολα τόσο στα παιχνίδια κόντρα στην Παρί, όσο και κόντρα στη Γαλλία. Είναι ένας τρομερός ποδοσφαιριστής και είμαι χαρούμενος που πλέον είναι μαζί μας. Είναι τρομερός και ως χαρακτήρας. Έχει ήδη κλείσει πολλά στόματα. Όταν ήρθε, πολλοί έγραφαν ότι θα δημιουργούσε προβλήματα. Έκλεισε στόματα και έχει αποδείξει ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος», τόνισε ο Ουρουγουανός χαφ της Βασίλισσας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα