Τζόναθαν Τα: Στο «ραντάρ» της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα

Newsroom
jonathan_tah

bet365

Σύμφωνα με τη γερμανική «Bild», Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να... μονομαχήσουν για την απόκτηση του Τζόναθαν Τα της Λεβερκούζεν. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Τζόναθαν Τα της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι... περιζήτητος. Ο 28χρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός, που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με τις Ασπιρίνες, βρίσκεται στον σύλλογο από το 2015, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε ενδιαφερθεί πριν λίγους μήνες για την περίπτωσή του, ωστόσο η Λεβερκούζεν είχε απορρίψει αυτή την προοπτική και ο Τα παρέμεινε έχοντας και φέτος βασικό ρόλο στα σχέδια του Τσάμπι Αλόνσο.

«Σειρήνες» ακούγονται πλέον και από την Ισπανία, καθώς τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν τον κεντρικό αμυντικό και καλοβλέπουν την περίπτωση να τον αποκτήσουν χωρίς να καταβάλλουν κάποιο χρηματικό ποσό. Για την ώρα, η Μπάγερν έχει βγει εκτός διεκδίκησης μετά το «άκυρο» το περασμένο καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα