Γιαμάλ: Παίρνει το «10» της Ισπανίας για τα ματς κόντρα σε Δανία και Σερβία

Νίκος Κικίδης
Γιαμάλ

bet365

Με το «10» στην πλάτη θα αγωνιστεί ο Λαμίν Γιαμάλ στους επόμενους αγώνες της Ισπανίας απέναντι σε Σερβία και Δανία, όπως επιβεβαίωσε η Ισπανική Ομοσπονδία.

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποτελεί τον νέο μεγάλο αστέρα του ισπανικού ποδοσφαίρου μόλις στα 17 του χρόνια, καθώς δεν σταματάει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και της εθνικής του.

Στα γήπεδα της Γερμανίας μάλιστα αποτέλεσε έναν εκ των ακρογωνιαίων λίθων του πρότζεκτ της Ισπανίας, η οποία έφτασε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το EURO στο Βερολίνο με νίκη στον τελικό απέναντι στην Αγγλία.

Η προοδευτική άνοδος του 17χρονου δεν έχει περάσει απαρατήρητη φυσικά εντός των Ρόχας, οι οποίοι θα τον επιβραβεύσουν για τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις παραχωρώντας τη φανέλα με τον αριθμό «10»!

Όπως επιβεβαίωσε η Ισπανική Ομοσπονδία, ο Γιαμάλ θα αγωνιστεί με το «10» στην πλάτη στα επικείμενα παιχνίδια απέναντι σε Δανία και Σερβία για το Nations League, αν και δεν πρόκειται να κρατήσει αυτόν τον αριθμό επ΄αόριστον.

 

Το «10» άλλωστε της Ισπανίας ανήκει κανονικά στον συμπαίκτη του Ντάνι Όλμο, ο οποίος ωστόσο ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του και δεν θα δώσει το παρών στους αγώνες της εθνικής του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα