Εθνική Ισπανίας: Ο Γιαμάλ επέστρεψε προληπτικά στη Βαρκελώνη και χάνει το ματς με τη Σερβία

Newsroom
YAMAL

bet365

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποχώρησε από την αποστολή της Ισπανίας και επέστρεψε στη Βαρκελώνη για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος τραυματισμού του στην αναμέτρηση με τη Σερβία (15/10, 21:45).

Λήξη συναγερμού στο «στρατόπεδο» της Μπαρτσελόνα μετά και τη νεότερη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του Λαμίν Γιαμάλ.

Ο 17χρονος είχε αποχωρήσει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Ισπανίας με τη Δανία το Σάββατο (12/10, 1-0) για το Nations League και μάλιστα εθεάθη να φεύγει από το γήπεδο κουτσαίνοντας, κάνοντας άπαντες να αγωνιούν.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με ενημέρωση της εθνικής Ισπανίας, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν εντόπισε κάποιο είδος τραυματισμού και για αυτό ο ποδοσφαιριστής των Μπλαουγκράνα επέστρεψε στη Βαρκελώνη προληπτικά, προκειμένου να μην επιβαρύνει κι άλλο την κατάστασή του. Έτσι, ο Γιαμάλ δεν θα είναι στην αποστολή της Ισπανίας για το ματς απέναντι στη Σερβία την Τρίτη (15/10, 21:45).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα