Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «πίκαρε» Σέζνι και... Γιουβέντους: «Έπρεπε να αποσυρθείς για να πας σε μεγάλη ομάδα»

Το αστείο του Κριστιάνο στον Σέζνι δεν άρεσε στους φίλους της Γιουβέντους

bet365

Το φιλικό αστειάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βόιτσεχ Σέζνι δεν ήχησε το ίδιο καλά και στους φίλους της Γιουβέντους, με τον CR7 να λέει χαριτολογώντας στον νέο κίπερ της Μπαρτσελόνα πως «έπρεπε να αποσυρθείς για να παίξεις σε μεγάλη ομάδα».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ Νο906 της θρυλικής του καριέρας στο ματς της Πορτογαλίας κόντρα στην Πολωνία για το Nations League. Εκτός όμως από τη νίκη και το σκοράρισμα, είχε και τη χαρά να συναντήσει έναν φίλο από τα παλιά και συγκεκριμένα από τα χρόνια του στη Γιουβέντους: τον Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο Πολωνός κίπερ, ο οποίος προ ημερών επέστρεψε στην ενεργό δράση για χάρη της Μπαρτσελόνα, τα είπε με τον CR7 στη φυσούνα του γηπέδου ζητώντας μάλιστα να κι ένα αυτόγραφο για τον γιο του που είναι μεγάλος φαν, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να είναι εμφανώς ευδιάθετος και να πετάει και ένα σαρκαστικό σχόλιο που... θα συζητηθεί, ειδικά από τους φίλους της Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε συμπαίκτης του Σέζνι στη Γηραιά Κυρία του έδωσε συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως «έπρεπε να αποσυρθείς για να πας σε μεγάλη ομάδα».

Ο Σέζνι γέλασε με το «πικάρισμα» του Πορτογάλου, ωστόσο, δύσκολα θα δείξουν τόσο... προχωρημένη αίσθηση του χιούμορ οι φίλοι των Μπιανκονέρι προς αυτή τη δήλωση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα