Μπαπέ: Διέψευσε τη σύνδεσή του με την έρευνα για βιασμό στη Στοκχόλμη αφήνοντας... αιχμές για την Παρί!

Μπαπέ Γαλλία
Ο Κιλιάν Μπαπέ απάντησε στο δημοσίευμα για έρευνα υπόθεσης βιασμού στο ξενοδοχείο που διέμεινε στη Στοκχόλμη, ρίχνοντας «βέλη» προς την Παρί Σεν Ζερμέν, μια μέρα πριν από την κρίσιμη ακρόαση της διαμάχης του με την πρώην ομάδα του.

Τα γαλλικά media αναδημοσίευσαν το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα το «Afttonbladet», αλλά ο Κιλιάν Μπαπέ απάντησε και μάλιστα με σαφείς... αιχμές προς την Παρί Σεν Ζερμέν. Το σουηδικό Μέσο έκανε λόγο για έρευνα υπόθεσης φερόμενου βιασμού στο ξενοδοχείο που ο Γάλλος σταρ πέρασε δύο νύχτες στη Στοκχόλμη και η είδηση προκάλεσε αντιδράσεις στην πατρίδα του.

Ο 24χρονος πάντως αναδημοσίευσε στο X το σχετικό ποστάρισμα του γαλλικού RMC με τη λεζάντα «ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Είστε τόσο προβλέψιμοι. Εντελώς τυχαία, μια μέρα πριν την ακρόαση» και ουσιαστικά ενέπλεξε στην υπόθεση και την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Το πρωί της Τρίτης (15/10) άλλωστε, έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη ακρόαση του Μπαπέ από τη γαλλική λίγκα (LFP) όσον αφορά στη διαμάχη του με την Παρί για τα χρήματα που του οφείλει η πρώην ομάδα του, με τον 24χρονο να υπαινίσσεται πως ο γαλλικός συμμετείχε στη διάδοση της συγκεκριμένης είδησης! Σε μια περίοδο μάλιστα, που η δημοτικότητά του στην πατρίδα του «κατρακυλά».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα