Ρεάλ Μαδρίτης: Στα «ραντάρ» της ο Φρίμπονγκ για το δεξί άκρο της άμυνας

Φρίμπονγκ

bet365

Ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για τη θέση του δεξιού μπακ είναι ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ της Μπάγερ Λεβερκούζεν εν όψει της καλοκαιρινή μεταγραφικής περιόδου.

Πλήρως γοητευμένη η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Σύμφωνα με την AS, οι Μερένγκες «ψήνονται» ιδιαίτερα για την περίπτωση του Φλόριαν Βιρτς, όμως ο 21χρονος δεν είναι ο μόνος παίκτης που τους ενδιαφέρει από τους Ασπιρίνες.

Κι αυτό διότι, όπως μετέδωσε το Sky Sports, η Ρεάλ έχει ήδη τοποθετήσει ψηλά στη λίστα της για το επόμενο καλοκαίρι τον Τζέρεμι Φρίμπονγκ. Η Βασίλισσα ουσιαστικά ψάχνει τον διάδοχο και αντικαταστάτη του Ντάνι Καρβαχάλ και ο Ολλανδός είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει. Ο Φρίμπονγκ έχει συμβόλαιο με τη Λεβερκούζεν μέχρι το 2028, όμως η ρήτρα του (40 εκατομμύρια ευρώ) περιμένει την ενεργοποίησή της από οποιονδήποτε κορυφαίο σύλλογο.

 

Μαζί με τον Γκριμάλδο, ο 23χρονος έχει γίνει παίκτης-κλειδί στα «φτερά» της Λεβερκούζεν. Την περυσινή σεζόν σε 47 συμμετοχές μέτρησε 14 γκολ και 12 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα