Ατλέτικο Μαδρίτης: Κινδυνεύει με λουκέτο στο «Μετροπολιτάνο» για δυο εβδομάδες

Νίκος Κικίδης
Μετροπολιτάνο

bet365

Με παραδειγματική τιμωρία για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Μαδρίτης κινδυνεύει η Ατλέτικο, μετά από πρόταση της Επιτροπής κατά της Βίας για λουκέτο στο «Μετροπολιτάνο» για δυο εβδομάδες.

Εικόνες που αμαύρωσαν το ισπανικό ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, όταν στο 68΄ο αγώνας διακόπηκε μετά από ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς των Ροχιμπλάνκος.

Παρά τις έρευνες εντός του κλαμπ για την εύρεση των υπόπτων και τον αποκλεισμό ήδη τεσσάρων οπαδών από το γήπεδο για ρίψη αναπτήρων, η Επιτροπή κατά της Βίας δεν πρόκειται να... χαριστεί στους Κολτσονέρος.

Όπως έχει γίνει γνωστό στα Μέσα της Ισπανίας, υπάρχει εισήγηση από την Επιτροπή για λουκέτο στο «Μετροπολιτάνο» για δυο εβδομάδες, μαζί με χρηματικό πρόστιμο ύψους 65 χιλιάδων ευρώ προς τον Μαδριλένικο σύλλογο.

Όπως συμπληρώνει η «Marca» η απόφαση της Επιτροπής είναι αυστηρή λόγω της πλήρους αποτυχίας των μέτρων ασφαλείας στο ντέρμπι, με ρίψη αντικειμένων, ναζιστικά σύμβολα στις εξέδρες και οπαδούς που κουβαλούν μαχαίρια να κάνουν την εμφάνισή τους εκείνη τη βραδιά στο «Μετροπολιτάνο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα