Μπαρτσελόνα: Χρωστάει ακόμα 147 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές!

Μπαρτσελόνα: Χρωστάει ακόμα 147 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές!

Νίκος Κικίδης
Ο Λαπόρτα εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες κατά της Ρεάλ

bet365

Αρκετές είναι οι οφειλές της Μπαρτσελόνα για μεταγραφές των τελευταίων ετών, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 147 εκατομμύρια ευρώ!

Η Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ μπορεί να «πετάει» στο γήπεδο, αλλά στο οικονομικό τερέν έχει ακόμα αρκετά εμπόδια να αντιμετωπίσει...

Υπό την προεδρία του Τζοάν Λαπόρτα, οι Καταλανοί έχουν ενορχηστρώσει ένα πλάνο οικονομικής ανάκαμψης ώστε να ανασάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα επόμενα χρόνια, όμως μέχρι τότε τα νούμερα δεν της χαμογελούν!

Σύμφωνα με την «AS», οι οφειλές των Μπλαουγκράνα προς άλλες ομάδες για μεταγραφές έχουν διογκωθεί σε ένα σημαντικό ποσό, το οποίο ξεπερνά τα 147 εκατομμύρια ευρώ. Το καλό της υπόθεσης για τους Καταλανούς είναι πως τα 102 εξ αυτών πρέπει να εξοφληθούν μακροπρόθεσμα, ενώ μόνο τα 45 πρέπει να καταβληθούν άμεσα προς του εμπλεκόμενους συλλόγους.

Μεγαλύτερο «αγκάθι» φαίνεται πως αποτελεί η μεταγραφή του Ραφίνια, καθώς ακόμα η Μπαρτσελόνα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 42 εκατομμύρια ευρώ προς τη Λιντς, ενώ περίπου 11 εκατομμύρια απομένουν για να εξοφλήσει τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι.

 

Παράλληλα 26 εκατομμύρια είναι το ποσό που περιμένει η Μάντσεστερ Σίτι για τον Φεράν Τόρες και 12 τα αντίστοιχα που αναμένει η Ατλέτικο Παραναένσε για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Βίτορ Ρόκε, ο οποίος το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπέτις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα