Μπαρτσελόνα: Το «οπλοστάσιο» των «μπλαουγκράνα» γεμίζει και ο Φλικ τρίβει τα χέρια του ενόψει της «διαβολοβδομάδας»

Μπαρτσελόνα: Το «οπλοστάσιο» των «μπλαουγκράνα» γεμίζει και ο Φλικ τρίβει τα χέρια του ενόψει της «διαβολοβδομάδας»

Χάνσι Φλικ

bet365

Σημαντική εβδομάδα για την Μπαρτσελόνα και τον Χάνσι Φλικ καθώς ο Γερμανός θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι απέναντι στη Σεβίλλη τους Γκάβι, Ντάνι Όλμο και Φερμίν Λόπεθ.

Μια καταλυτική εβδομάδα συνεχόμενων μεγάλων αναμετρήσεων έρχεται για την Μπαρτσελόνα, ξεκινώντας από τη σημαντική αναμέτρηση απέναντι στη Σεβίλλη. Μια εβδομάδα μεγάλων επιστροφών για τους «μπλαουγκράνα» και τον Χάνσι Φλικ ο οποίος θα έχει ένα πιο ισχυρό «οπλοστάσιο» στους τρεις «τελικούς» που έχει να δώσει η ομάδα του.

Πιο γεμάτη η Μπαρτσελόνα στη «διαβολοβδομάδας»

Παρότι είναι ακόμα πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν, για την Μπαρτσελόνα ακολουθούν τρία παιχνίδια που μπορεί να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της αγωνιστικής περιόδου. Τρεις «τελικούς» δίνουν ουσιαστικά οι «μπλαουγκράνα» μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με την αναμέτρηση απέναντι στη Σεβίλλη (20/10, 22:00) να ανοίγει την αυλαία της «διαβολοβδομάδας» που έχει μπροστά της η ομάδα του Φλικ.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, ο Γερμανός θα έχει στη διάθεση του τρεις ποδοσφαιριστές που αυτομάτως ανεβάζουν το επίπεδο των «μπλαουγκράνα». Πέρα από τον Γκάβι ο οποίος έχει ήδη λάβει το «πράσινο» φως και έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του Χάνσι Φλικ, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να έχει επίσης τους Ντάνι Όλμο και Φερμίν Λόπεθ. Αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που είχαν και αναμένεται να μπουν έστω και για λίγα λεπτά απέναντι στη Σεβίλλη προκειμένου να ανεβάσουν στροφές για τα δύο μεγάλα ματς της επόμενης εβδομάδας.

Μεσοβδόμαδα η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί στη Βαρκελώνη την Μπάγερν για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τη νίκη καθώς η ήττα της πρεμιέρας απέναντι στη Μονακό ακόμα της στοιχίζει όσον αφορά την απευθείας πρόκριση της στους «16» του θεσμού. Το ερχόμενο Σάββατο οι «μπλαουγκράνα» θα δώσουν ένα από τα δύο μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν, καθώς θα αντιμετωπίσουν τη... μισητή αντίπαλο τους, τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Για τον Φλικ οι επιστροφές αυτές αναμένεται να παίξουν καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη της σεζόν. Ο Γερμανός θα έχει στη διάθεση του τρεις ποδοσφαιριστές που ο καθένας τους προσφέρει διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μεγαλύτερη κρίνεται αυτή του Γκάβι και λόγω της μεγάλης χρονικής απουσίας του Ισπανού και λόγω των πολλών δυνατοτήτων που έχει ο 21χρονος μέσος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα