Ατλέτικο Μαδρίτης: Κέρδισε την έφεση και μείωσε την ποινή της, μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με τη Ρεάλ

Newsroom
Μετροπολιτάνο

bet365

Κερδισμένη βγήκε η Ατλέτικο Μαδρίτης από την έφεση που άσκησε, καθώς μειώθηκε η ποινή που τής είχε επιβληθεί μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ, για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να μειώσει την ποινή του μερικού κλεισίματος του «Μετροπολιτάνο», από τους τρεις αγώνες σε έναν, καθώς κέρδισε την έφεση που είχε ασκήσει. Οι Ροχιμπλάνκος θα πληρώσουν, ωστόσο, κανονικά το πρόστιμο των 3.000 που τούς είχε επιβληθεί μετά τα επεισόδια στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (29/9,1-1).

Αρχικά, η ομάδα του Σιμεόνε είχε τιμωρηθεί με το κλείσιμο του νότιου τμήματος του γηπέδου της για τρεις αγώνες, όμως προέβαλε το επιχείρημα ότι η αρχική ποινή ήταν... δυσανάλογη σε σχέση με τα γεγονότα που συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο της επεισοδιακής αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της La Liga.

Σύμφωνα με την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το κλείσιμο αφορούσε το κάτω νότιο τμήμα των κερκίδων, στους τομείς 127 έως 133, από όπου έγιναν ρίψεις αντικειμένων προς την περιοχή του τερματοφύλακα της Βασίλισσας, Τιμπό Κουρτουά, από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα