Μπαπέ: Τα ιδιωτικά πάρτι στη Σουηδία με 44 χιλιάρικα, μοντέλα, αλκοόλ και... ιδιωτικά τζετ

Μπαπέ: Τα ιδιωτικά πάρτι στη Σουηδία με 44 χιλιάρικα, μοντέλα, αλκοόλ και... ιδιωτικά τζετ

Newsroom
Mbappe

bet365

Η «Aftonbladet» επιχείρησε να ρίξει φως στα άδυτα της νυχτερινής ζωής στη Σουηδία με αφορμή το... μπάχαλο γύρω από τον Κιλιάν Μπαπέ, με ρεπορτάζ για τα ιδιωτικά πάρτι χιλιάδων ευρώ που οργανώνουν διάσημοι αθλητές και καλλιτέχνες.

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται μετά το ταξίδι του στη Σουηδία ο Κιλιάν Μπαπέ, καθώς σύμφωνα με ορισμένα Μέσα της Σκανδιναβικής χώρας ο Γάλλος αστέρας της Ρεάλ ερευνάται για την εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού!

Αν και η σουηδική δικαιοσύνη έχει παραδεχθεί την διεξαγωγή έρευνας στο ξενοδοχείο που διέμενε ο 25χρονος, το όνομά του δεν έχει αναφερθεί πουθενά, με τη δικηγόρο του να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει καν σε ποιον απευθύνεται η καταγγελία.

Από την πλευρά της η «Aftonbladet» βλέποντας τον... ντόρο που έχει δημιουργηθεί αποφάσισε να ρίξει φως στα άδυτα της νυχτερινής ζωής στη Σουηδία και τα ιδιωτικά πάρτι των μεγάλων αστέρων που ξεχειλίζουν από αλκοόλ, μουσική και κοπέλες, ενώ σε μερικές περιπτώσεις δεν λείπουν και τα ναρκωτικά.

«Πίσω από τις κλειστές πόρτες, το ποτό ρέει και τα τηλέφωνα απαγορεύονται αυστηρά. Τα λύνουμε όλα. Ιδιωτικό τζετ, αυτοκίνητα, ξενοδοχεία, εστιατόρια. Και κορίτσια, φυσικά. Χωρίς κορίτσια, δεν λειτουργεί κανένα νυχτερινό κέντρο. Έτσι λειτουργεί και λειτουργούσε πάντα» λέει μια πηγή στο σουηδικό Μέσο για τα ιδιωτικά πάρτι που διοργανώνονται και κοστίζουν το ποσό των 44 χιλιάδων ευρώ ανά διανυκτέρευση!

 

Από τον Ντρέικ στον... Έλον Μασκ

Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ, οι διοργανωτές προσφέρουν τα πάντα! Από ιδιωτικά τζετ έως αποκλειστικές αίθουσες, μέχρι πιο πριβέ συγκεντρώσεις όπου οι επισκέπτες επιλέγουν τις κοπέλες που θέλουν να τους συνοδεύσουν. Ο Μπαπέ φυσικά δεν είναι ο μόνος που είχε τα... προνόμια ενός τέτοιου πάρτι. Οι Ζακ Έφρον, Νικ Κάρτερ, ο Ντρέικ κι ο Έλον Μασκ είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν δοκιμάσει τη νυχτερινή ζωή της Σουηδίας τον τελευταίο καιρό.

Όσο για το αν τέτοιες πρακτικές είναι ανήθικες προς τις κοπέλες, η πηγή απαντά στην «Aftonbladet»: «Όχι, δεν νομίζω. Παίρνουν φαγητό και ποτό δωρεάν. Μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν. Το μόνο που απαιτούμε είναι να συμπεριφέρονται όπως θα έκαναν σε ένα νυχτερινό κέντρο. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είναι μια πράξη εξισορρόπησης

Μπορούν να πάνε ακριβώς όποτε θέλουν, δεν υπάρχει εξαναγκασμός για οτιδήποτε. Πάντα στηρίζουμε τα κορίτσια αν συμβεί κάποιο περιστατικό. Ευτυχώς, αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμάς. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς οι γυναίκες να νιώθουν άνετα με τον πελάτη. Εάν τα κορίτσια δεν αντιμετωπίζονται με σεβασμό, μια τέτοια φήμη θα καταστρέψει την όλη ιδέα».

Στην ερώτηση περί ευθυνών του μαγαζιού τώρα που ένας αστέρας του ποδοσφαίρου συνδέεται με υπόθεση βιασμού, οι διοργανωτές... νίπτουν τας χείρας τους. «Ξεκινά σαν πάρτι και το πώς θα τελειώσει εξαρτάται από όλους. Είναι αδύνατο να αναλάβουμε την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός του κλαμπ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα