Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι άνοιξε το σπίτι του στον Φλικ και του ευχήθηκε τα καλύτερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι άνοιξε το σπίτι του στον Φλικ και του ευχήθηκε τα καλύτερα

Ο Τσάβι υποδέχθηκε τον Φλικ στο σπίτι του

bet365

Ο Τσάβι έδειξε για άλλη μια φορά πόσο νοιάζεται για την Μπαρτσελόνα είτε βρίσκεται στην ομάδα είτε όχι, υποδεχόμενος στο σπίτι του τον διάδοχο του, Χάνσι Φλικ στον οποίο και ευχήθηκε τα καλύτερα με τους Μπλαουγκράνα.

Η σχέση Τσάβι και Μπαρτσελόνα παραμένει αναλλοίωτη. Μπορεί ο Καταλανός θρύλος του club να αποχώρησε από τον πάγκο των Μπλαουγκράνα με... περιπετειώδη τρόπο, χωρίς να είναι επιλογή του και κατόπιν αμφιλεγόμενων χειρισμών του Τζουάν Λαπόρτα, ωστόσο, ο δεσμός που τον συνδέει με τον σύλλογο της καρδιάς του είναι πέρα και πάνω από διοικήσεις και πρόσωπα.

Λίγους μήνες αφότου ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Μπάρτσα, λοιπόν, ο Τσάβι έδειξε το καλύτερο παράδειγμα στήριξης και συμπεριφοράς προς το κλαμπ, ανοίγοντας το σπίτι του στον διάδοχό του, Χάνσι Φλικ!

Ο Καταλανός υποδέχθηκε τον Γερμανό τεχνικό των Μπλαουγκράνα και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην καριέρα του στον σύλλογο, ανάρτώντας μια φωτογραφία που δείχνει τους δύο άνδρες χαμογελαστούς μαζί με τα παιδιά τους:

«Τα καλύτερα σε σένα, Χάνσι. Πάμε Μπάρτσα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 

Θυμίζεται ότι ο Τσάβι είχε... προειδοποιήσει τον Χάνσι Φλικ το περασμένο καλοκαίρι πως θα υποφέρει στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως είναι περίπλοκο να είσαι προπονητής σε αυτόν τον σύλλογο κάτι που ήχησε περισσότερο ως «αιχμή» κατά της διοίκησης της Μπάρτσα και της περιορισμένης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Χάνσι Φλικ τα πηγαίνει άκρως ικανοποιητικά στο ξεκίνημά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα