Μπαρτσελόνα: Τύπος τίναξε την... μπάνκα στον αέρα πληρώνοντας 8.000 ευρώ για φανέλες με το λογότυπο των Coldplay

Άρτεμις Κλεφτάκη
barcelona_coldplay_2

bet365

Ένα καθόλου... αμελητέο ποσό της τάξεως των 8.000 ευρώ πλήρωσε κάποιος αγοράζοντας ένα «τσουβάλι» φανέλες της Μπαρτσελόνα με το λογότυπο των Coldplay, ενόψει του Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει και ο κόσμος κινείται ήδη στους ρυθμούς της μεγάλης αναμέτρησης που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (26/10, 22:00).

Μάλιστα, οι Μπλαουγκράνα θα αγωνιστούν με... άρωμα Coldplay, καθώς στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την Spotify θα «τιμήσει» το βρετανικό συγκρότημα φορώντας φανέλες με το λογότυπό του.

Το πρωί της Παρασκευής (18/10), άνοιξαν τα φυσικά σημεία πώλησης των συγκεκριμένων εμφανίσεων και ένας τύπος τίναξε την... μπάνκα στον αέρα αγοράζοντας περίπου δύο ντουζίνες φανέλες, πληρώνοντας γύρω στα 8.000 ευρώ!

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των εμφανίσεων είναι περιορισμένος και αριθμείται στα 1.899 τεμάχια, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR/ACNUR) και το Ίδρυμα της Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα