Αλαβές - Βαγιαδολίδ 2-3: Πήρε νίκη και ανάσα

Βαγιαδολίδ

bet365

Ανάσα για τη Βαγιαδολίδ, επικράτησε 3-2 εκτός της Αλαβές και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. 

Βαθμολογική ανάσα για τη Βαγιαδολίδ, η οποία επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Αλαβές. Πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη στη σεζόν, γεγονός που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Μαρτίνεθ. Ωστόσο, στο 17' η Βαγιαδολίδ έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι του Σιλά. Οι φιλοξενούμενοι πάλι με τον ίδιο τρόπο πήραν το προβάδισμα στο 72', όταν και ο Αμαλά από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-1. Η Βαγιαδολίδ είχε την ουσία και στο 76' ο Τουχαμί «σφράγισε» τη νίκη πετυχαίνοντας το 3-1 και βάζοντας τέλος στο σερί των οκτώ αγώνων χωρίς τρίποντο. Η Αλαβές το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Κίκε Γκαρθία. Μάλιστα, ο τελευταίος αποβλήθηκε στην τελευταία φάση του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οπαδοί της Αλαβές ανάρτησαν πολλά πανό διαμαρτυρίας κατά της LaLiga, για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων.

Εικόνα

@Photo credits: Real Valladolid C.F.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα