Μπαρτσελόνα: Όνειρο του Λαπόρτα ο Χάαλαντ, πιθανό να συμβεί σε 2-3 χρόνια

Μπαρτσελόνα: Όνειρο του Λαπόρτα ο Χάαλαντ, πιθανό να συμβεί σε 2-3 χρόνια

haaland_manchester_city_1

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί διακαή πόθο της Μπαρτσελόνα και του Ζοάν Λαπόρτα και σύμφωνα με τους Γερμανούς η μεταγραφή του Νορβηγού στους «μπλαουγκράνα» θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Είναι γνωστό πως ο Ζοάλ Λαπόρτα διαθέτει εξαιρετικές σχέσεις με Ραφαέλα Πιμιέντα που αποτελεί την εκπρόσωπο του Έρλινγκ Χάαλαντ. Η Πιμιέντα ανέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε ο Μίνο Ραϊόλα με τον οποίον ο Λαπόρτα είχε συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές.

Ο διοικητικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα «ποντάρει» πάνω σε αυτά τα στοιχεία και εξακολουθεί να ονειρεύεται τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, παρά τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα», ο Λαπόρτα εξακολουθεί να ονειρεύεται και να θεωρεί πως μπορεί να φέρει τον Νορβηγό σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι στη Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρει το γερμανικό «Sky Sports», ο Χάαλαντ αποτελεί τον διακαή πόθο της Μπαρτσελόνα. Τη δεδομένη στιγμή ωστόσο, ο Λαπόρτα γνωρίζει πως η μεταγραφή αυτή είναι ανέφικτη και δεν πιέζει. Ο Καταλανός θεωρεί ωστόσο πως στα επόμενα δύο με τρία χρόνια θα έχει μεγάλες πιθανότητες και ο στόχος είναι αυτός.

Ο Νορβηγός επίσης προς το παρόν δεν σκέφτεται την αποχώρηση του από το «Έτιχαντ» και για αυτό η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να πιέσει καταστάσεις, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το παράθυρο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μέσα στα επόμενα χρόνια.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα