«Ο Γκάβι επιστρέφει»: Στην αποστολή των Μπλαουγκράνα μετά από έναν χρόνο ο 20χρονος Ισπανός (vid)

«Ο Γκάβι επιστρέφει»: Στην αποστολή των Μπλαουγκράνα μετά από έναν χρόνο ο 20χρονος Ισπανός (vid)

Newsroom
gavi barca

bet365

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Γκάβι στη δράση μετά από έναν χρόνο απουσίας, με ένα βιντεο-έκπληξη στα social media.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη απόψε (20/10) θα είναι ξεχωριστή τόσο για τον Γκάβι, όσο και για τον κόσμο των Καταλανών που περίμενε να τον δει να αγωνίζεται και πάλι. Ο ίδιος πέρασε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο εκτός γηπέδων, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την εθνική Ισπανίας τον Νοέμβριο του 2023.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι θα χρειαζόταν τουλάχιστον 12 μήνες για να επανέλθει, αλλά ο 20χρονος κατάφερε να αποκατασταθεί πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η σκληρή δουλειά του και η αφοσίωσή του στη φυσιοθεραπεία απέδωσαν καρπούς, επομένως ο Χάνσι Φλικ θα τον έχει στη διάθεσή του εν όψει του ματς της 10ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Μπλαουγκράνα ετοίμασαν ένα βίντεο με το οποίο προανήγγειλαν την επιστροφή του νεαρού μέσου, ο οποίος πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Γερμανού τεχνικού για την εντός έδρας αναμέτρηση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα